Technoboost

Explore

techniekevents in de regio voor

lager en secundair onderwijs

Technoboost Explore

Editie

Een inspirerende tweedaagse technologiebeurs in hart van de regio Brugge-Oostende. Tijdens het evenement konden de leerlingen hands-on ervaring opdoen met technologieën van diverse industriële sectoren. Van het programmeren van robots, het maken van beton tot het samenstellen van metalen pennenhouders, er was voor elk wat wils.

"Ik vind het een prachtig initiatief om jonge mensen te inspireren om te kiezen voor techniek. Ze reageren heel enthousiast en ik ben er zeker van dat er toekomstige ingenieurs zitten tussen de bezoekers", aldus één van de standhouders.

di 06.02.2024

  • 315 leerlingen uit het 5de en 6de leerjaar lager onderwijs
  • Pers- en netwerkmoment met verwelkoming door de Stad Oudenburg en speeches van Burgemeester Romina Vanhooren en Gedeputeerde Sabien Lahaye-Battheu


wo 07.02.2024

  • 219 leerlingen uit het 2de en 4de secundair onderwijs

#exploreyourfuture

Ons doel is om jongeren te inspireren en hen enthousiast te maken voor techniek en technologie. We geloven sterk in de kracht van praktijkervaring om interesse te wekken en talent te ontwikkelen. Door leerlingen te betrekken bij boeiende projecten, hopen we dat ze geïnspireerd raken en kiezen voor een technische opleiding!


#maakdeklik #detoekomstisaantechnischtalent

Met dank aan onze partners

#meertalentvoortechnologie

Met de groeiende vraag naar mensen met een technisch diploma, is het belangrijker dan ooit om jongeren aan te moedigen om hun passie voor technologie te verkennen en te ontwikkelen. Onze technologiebeurs biedt een unieke gelegenheid voor leerlingen om te ontdekken wat de wereld van techniek te bieden heeft en om mogelijk hun toekomstige carrièrepad te beïnvloeden.

#wewillbebackwithmoretoexplore

Doe mee aan onze volgende editie en laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden van techniek en technologie!


Het event Technoboost Explore komt terug! Hou onze website in de gaten, of contacteer ons om op de hoogte te worden gehouden over het volgende techniekevent.

Met dank aan de standhouders