VDAB

VDAB

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) bestaat sinds 1989 en staat onder toezicht van de Vlaamse minister van Werk. VDAB is er voor iedereen op de arbeidsmarkt: werkzoekenden, werkgevers én werknemers. Je kunt je hele professionele loopbaan een beroep doen op ons.

De missie van VDAB:

Als loopbaanregisseur willen we voor alle Vlaamse burgers de ruimte scheppen om maximaal zelf hun loopbaan te ontwikkelen. Dat gebeurt met het oog op een vlottere arbeidsmarktwerking en welvaart voor iedereen.

Als dienstverlener helpen we burgers bij het ontwikkelen van hun loopbaan in wisselwerking met de marktvraag. We werken daarvoor zoveel mogelijk samen met andere dienstverleners. We hebben speciale aandacht voor burgers uit kansengroepen.

Om die missie zo efficiënt mogelijk uit te voeren, biedt VDAB een uitgebreid en doeltreffend dienstenpakket aan: arbeidsbemiddeling, competentieontwikkeling, loopbaandienstverlening en we faciliteren de arbeidsmarktwerking.

VDAB wil een betrouwbare, behulpzame en wendbare service aanbieden en de burger (werkzoekende, werkende en werkgever) op een zo efficiënt mogelijke manier benaderen. We spelen hierop in met de nieuwste informaticatoepassingen.

Ontdek ons volledig aanbod op vdab.be.

Leer VDAB kennen!

Ga naar de website