Technoboost Tielt - 20-21-22 februari 2020 - KOM JE OOK?

12/02/2020 - 10:45

Op 20-21 en 22 februari zetten 30 bedrijven en opleidingspartners technische jobs en opleidingen in de kijker. De opvolger van TechnoTielt hanteert hetzelfde concept: jong en oud warm maken voor techniek. Naast een educatief programma voor het lager en secundair onderwijs, staat er ook een publieksbeurs met jobmarkt op de agenda.

Technoboost Tielt - 20-21-22 februari 2020

Op donderdag en vrijdag richt de beurs zich tot leerlingen van het lager en secundair onderwijs. Leerlingen krijgen de kans om verschillende technische beroepen en bedrijven te leren kennen. Ze bezoeken meerdere standen, waarbij de jongeren zelf aan de slag kunnen in verschillende workshops rond mechanica-elektriciteit.

Op zaterdag is er een groot publieksmoment. Iedereen met interesse in, of met passie voor techniek en technologie is van harte welkom om meer dan 20 actieve demo’s uit te testen. Bezoek de beurs gratis tussen 10u en 13u en maak kennis met heel wat industriële bedrijven uit de regio. Wie op zoek is naar een (nieuwe) professionele uitdaging kan bij de deelnemende bedrijven solliciteren voor één van de vele vacatures.
Wie op zaterdag komt maakt trouwens kans om een kart arrangement voor 5 personen (met een blik achter de schermen!) te winnen!

Onderstaande bedrijven en opleidingspartners werken mee aan het educatief programma:
Sioen Industries, Centexbel-VKC, Vulkoprin nv, TE Connectivity Belgium BVBA, Geysen Academy, VTI Tielt, Campus de Reynaert, Park Uniek, Grandeco Wallfashion Group , EXOLON GROUP nv (Vroeger COVESTRO Tielt NV), Injextru Plastics nv, ARDO, VDAB, PlastIQ, Cobot, Tofam West-Vlaanderen, Mitsubishi Chemical Advanced Materials Plastics NV, Paneltim, Maxicon, Vitalo Industries NV, BOY, DTA-industrial, Texture, museum over Leie en vlas, KU Leuven Campus Brugge, Vives Hogeschool, Universtiteit Gent.

KLIK HIER VOOR MEER INFO