Kennismaken met de metaalsector bij Gearcraft Vanhoutte

22/03/2019 - 16:45

De leerlingen uit het 5e leerjaar van de Guido Gezelleschool in Waregem maakten samen met laatstejaars mechanica uit VTI Waregem kennis met de metaalsector. Place to be was Gearcraft Vanhoutte in Waregem.

Kennismaken met de metaalsector bij Gearcraft VanhoutteKennismaken met de metaalsector bij Gearcraft VanhoutteKennismaken met de metaalsector bij Gearcraft VanhoutteKennismaken met de metaalsector bij Gearcraft VanhoutteKennismaken met de metaalsector bij Gearcraft VanhoutteKennismaken met de metaalsector bij Gearcraft VanhoutteKennismaken met de metaalsector bij Gearcraft VanhoutteKennismaken met de metaalsector bij Gearcraft Vanhoutte

Dit was een unieke gebeurtenis, omdat dit bezoek niet alleen voor, maar ook deels door jongeren werd georganiseerd. De leerlingen mechanica begeleidden de lagere schoolkinderen bij een rondleiding en enkele workshops. Door dit bezoek kwamen deze jongeren op een heel directe manier in contact met het leven op de werkvloer – ze mochten zelf de handen uit de mouwen steken. Hopelijk konden we hen enthousiast maken voor een beroep waarin techniek en technologie centraal staan.