Digitaal event voor 3de graad secundair onderwijs!

11/03/2021 - 16:21

Gelijktijdig met het slotmoment voor leerlingen lager onderwijs wordt van 3 tot 7 mei 2021 in samenwerking met West-Vlaamse bedrijven en onderwijsinstellingen ook een interactief programma aangeboden voor derde graad secundair. Tijdens dit event kunnen leerlingen kennismaken met bedrijven, innovatieve beroepen, toeleidende opleidingen en tewerkstellingsmogelijkheden in de West-Vlaamse industrie. Leerlingen die deelnemen zullen hun digitale skills alvast kunnen inzetten!

Digitaal event voor 3de graad secundair onderwijs!

WANNEER
maandag 3 mei – vrijdag 7 mei 2021

WIE
Voor de derde graad van het secundair onderwijs

WAT
Leerlingen uit de derde graad staan voor belangrijke keuzes: verder studeren? Zo ja, wat ga ik kiezen? Gaan werken? Zo ja, wat wil ik doen?
De mogelijkheden in de industrie zijn voor veel jongeren onbekend terrein. En onbekend is vaak onbemind! Het digitaal event 'Escape from your school!' heeft dezelfde doelstelling als onze fysieke events: Kennismaking met bedrijven, innovatieve beroepen, toeleidende opleidingen en tewerkstellingsmogelijkheden in de West-Vlaamse industrie.
Het wordt een spetterend event, met verschillende uitdagende activiteiten. Laat je leerlingen alvast hun digitale skills bovenhalen!

BELEEF TECHNIEK
Volg een online workshop, los puzzels op in de escape rooms, ga op virtueel bedrijfsbezoek of maak kennis met werknemers… Het kan allemaal want we gaan helemaal DIGITAAL!
Sommige activiteiten zullen doorgaan op een vast tijdstip, andere zullen dan weer de hele week beschikbaar zijn.
In deze digitale editie stel je je eigen programma samen en kies je wanneer je voor welke activiteit wil inloggen.

Wil je samen met je leerlingen één, meerdere of zelfs alle activiteiten ontdekken van ons digitaal techniekevent?

Hou de week van 3 – 7 mei 2021 dan zeker vrij!
Het volledige programma & inschrijvingen volgen eind maart!

Ontdek het programma voor secundair onderwijs.

Ga